Om salonen

Salonen er desværre lukket – LÆS MERE

Klip og vask af små hunde

Lonnie Jøhnk

Lonnie Jøhnk

Mine kunder er små hunde, primært racerne Lhasa Apso, Shih Tzu, Coton de Tulear og Cavalier. Jeg tilbyder klip og vask af fra kun kr. 450,-. Prisen aftales individuelt ud fra race og dine ønsker til klipningen. Jeg tilbyder også Pasning i forbindelse med klip og vask af din hund for en merpris på kr. 300,-.

Jeg har klippet hunde siden 2011.

Før jeg begyndte at klippe hunde var jeg opdrættet Golden retriever og Lhasa Apso. Har også gået meget på udstilling med mine hunde.

Jeg er ikke uddannet hundeklipper, men oplært ved min gudmor som har været hundeklipper i over 30 år og har salon i Odense. Her lærte jeg alle grund teknikerne og håndtering at hunde på bordet. Vi fandt hurtig ud af, at jeg havde fundet min rette hylde, da det faldt mig helt naturligt og min teknik var god. Min gudmor har altid haft hunden 100% i fokus og en klip og vask skal altid være en god oplevelse for hunden. Dette har jeg taget til mig og jeg prioriter hunden velvære meget højt. En hund skal ikke bare klippes fordi den har klotter og er filtret. Den skal klippes, fordi man enten ikke kan holde en lang pels eller fordi man syntes den ser sød ud i kort. Dette kræver at man jævnligt kommer for at vedligehold en sunde pels. Jeg anbefaler mellem 8-12 uger imellem klip. Alt efter hvor meget man selv børster imellemtiden.

Husk at filter og klotter er smertefuldt for hunden!
En total nedklipning af hunden er aldrig sjov. Der vil altid være riciko for små rifter hvor der kan gå infektioner i. Ligeledes kan der i ekstreme situationen være nødvendigt at, henvise til en dyrlæge hvis pelsen er så filtret, at det er umuligt at komme til for hunden, da den jo har ondt og siger fra. Så bliver hunden klippet under narkose. Derfor er det ekstremt vigtigt at man kommer med jævne mellemrum så hunden ikke risikere en sådan oplevelse.

Bestil tid

Jeg tilbyder kun online bestilling for eksisterende kunder.

Tidsbestilling

Ny kunde

Man kan dog anmode om at blive en af mine nye kunder ved at udfylde formularen her. Er jeg fuldt booket op, er det muligt at blive skrevet på ventelisten. Så får du besked, når jeg kan tage din hund. Det kunne jo i første omgang være på et afbud, for at se om kemien passer. Det er vigtigt at din hund får en god oplevelse når den skal klippes og vaskes.

Bemærk

VIGTIG INFOJeg klipper og vasker ikke hunde som bider.
Jeg anvender ikke galge eller mundkurv!

Ny kunde

Handmade Stuff

Er navnet på min anden hjemmeside, hvor jeg udfolder mine kreative evner.
Skulle der være noget du er interesseret i så send mig gerne en besked eller bestil på siden.
Du kan også sende mig en besked om, hvad du ønsker. Så kan jeg have det klar når i kommer i salonen næste gang.

Besøg hjemmesiden