Om salonen

Klip og vask af små hunde

Mine kunder er små hunde, primært racerne Lhasa Apso, Shih Tzu, Coton de Tulear og Cavalier. Jeg tilbyder klip og vask af fra kun kr. 450,-. Prisen aftales individuelt ud fra race og dine ønsker til klipningen. Jeg tilbyder også Pasning i forbindelse med klip og vask af din hund for en merpris på kr. 300,-.

Bestil tid

Jeg tilbyder kun online bestilling for eksisterende kunder, da jeg oftest er helt booket op.

Tidsbestilling

Ny kunde

Man kan dog anmode om at blive en af mine nye kunder ved at udfylde formularen her. Er jeg fuldt booket op, er det muligt at blive skrevet på ventelisten. Så får du besked, når jeg kan tage din hund. Det kunne jo i første omgang være på et afbud, for at se om kemien passer. Det er vigtigt at din hund får en god oplevelse når den skal klippes og vaskes.

Bemærk

VIGTIG INFOJeg klipper og vasker ikke hunde som bider.
Jeg anvender ikke galge eller mundkurv!

Ny kunde

Accessories

Jeg forhandler desuden udstillings sløjfer, almindelige sløjfer, elastikker, samt børster & kamme til din hund. Sløjfer fås både i stof og plastik, i mange flotte design til billig penge.

Accessories